Wednesday, April 29, 2015

Terveisiä Rivieran auringosta

Tällä viikolla Yksikön Päällikkö Suvi Lepistö kertoo blogissamme tunnelmia Euroopan päällikkökonferenssista Rivieralta.

Perjantaina aamuyöllä kokoonnuimme päällikön ja myyntijohtajan, Riitta Rutasen kanssa Helsinki-Vantaan lentokentälle. Matkan päämääränä oli Ranskan pieni vuoristokylä Provence, jossa järjestettiin ensimmäistä kertaa Euroopan yhteinen päällikkökonferenssi. Konferenssiin osallistui noin 100 päällikköä sekä myynti-ja toimitusjohtajia eri maista. Mukana oli myös Euroopan Presidentti Martin Koehler.



Hotelli Club Med Opioon saavuttuamme iloinen henkilökunta oli meitä vastassa. Saimme tervetulodrinkit ja henkilökunta kantoi matkalaukkumme huoneisiimme, joten ei tarvinnut huolehtia kun itsestään. Pikaisen huoneessakäynnin jälkeen suuntasimme tervetulotapaamiseen, jossa tapasimme muut osallistujat, sekä kunkin maan toimitusjohtajat.

Seuraavaksi  saimme aivan loistavan tietoiskun maailman suurimman tuoksutalon Givaudanin johtajalta. Givaudanilla on takanaan pitkä yhteistyö PartyLiten kanssa. Saimme kuulla, että aina kun uusi tuoksu kehitellään, siitä tehdään ensin hajuvesi. Kerrassaan uskomatonta, miten paljon töitä he tekevät meidän uusien tuoksujen kehittämiseksi. Raaka-aineet hankitaan suoraan alkuperämaasta, esimerkiksi korkealaatuisin laventeli tulee Ranskasta. Provencen kylästä, jossa vierailimme.


Sitten siirryimme buffet-päivälliselle, jossa nautimme lukuisia herkullisia alku-, pää- ja jälkiruokia. Silmät söivät enemmän, kuin mitä vatsa tarvitsi! Ruokailun jälkeen osa jäi istumaan iltaa, ja kuulemani mukaan harrastamaan tanssiliikuntaa.

Seuraavana aamuna suuntasimme aamupalan jälkeen yhteistilaisuuteen saamaan tietoa päivän ohjelmasta. Tilaisuus alkoi, mitenkäs muuten, kuin tanssin merkeissä, jonka jälkeen siirryimme työpajoihin.

Työpajat aloitimme omien idoleidemme läpikäymisellä. Meille oli varattu kynät ja paperia, mutta jotain oleellista huomasimme puuttuvan, nimittäin nenäliinat. Kaikki pyyhkivät silmäkulmiaan, kun kävimme läpi PartyLite-idoleitamme. Päivän aikana me uudet päälliköt saimme valtavasti ohjausta, neuvoa ja tukea kokeneemmilta päälliköiltä.

Vaikka päivä oli pitkä, niin aika meni nopeasti ja tuntui, että työpajoja olisi voinut jatkaa paljon pidempään. Päivän päätteeksi rohkeimmat pulahtivat hotellin uima-altaaseen ennen palkitsemisia ja päivällistä. Palkitsemistilaisuudessa palkittiin uudet päälliköt sekä Linjajohtajista tammi-helmikuun TOP-3 Linjan sponsoroinnissa ja uusien Päälliköiden tuottamisessa ansioituneet.

Päivällisellä saimme kunnian illastaa Martin Koehlerin kanssa. Keskustelua riitti niin pitkään, että unohdimme hakea jälkiruokaa! Ruoan jälkeen osa harrasti jälleen tanssiliikuntaa hotellin henkilökunnan opastuksella.


Viimeisenä aamuna, aamiaisen jälkeen osa ryhmästä lähti tutustumaan Cannesiin ja toinen puoli Saint Paul de Venceen. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Palattuamme hotelliin kävimme vielä päivällisellä ja lähdimme kohti Nizzaa ja lentokenttää aloittaaksemme kotimatkan.

Matkasta jäi paljon ihania muistoja ja uusia ystäviä, kiitos PartyLite! Seuraava unelmamatkaa odotellessa =)

Suvi Lepistö
Yksikönpäällikkö
Vauhtilinja 

No comments:

Post a Comment