Wednesday, April 1, 2015

Deco Platform #PartyLiteYourWay

PartyLiten Deco Platform on hauska ja helppo sovellus, jossa voi käydä selailemassa kuvia PartyLite deco-somisteista. Sivusto on kaikille avoin, eli asiakkaat ja Konsultit ovat tervetulleita katselemaan kuvia, sekä lataamaan ottamiaan kuvia muiden iloksi!


 Deco Platformista voit myös kätevästi jakaa ihanimmat kuvat sosiaalisessa mediassa.

Kun luot oman käyttäjätilin, voit käydä tykkäämässä ja kommentoimassa muiden ottamia kuvia!

Kuvat antavat asiakkaille uudenlaisen näkökulman PartyLiten tuotteisiin. Eli asiakkaat näkevät ne muissakin tiloissa ja yhteyksissä kuin kuvaston kuvissa. Kuvissa näet somisteet erilaisina yhdistelminä ja asetelmina. Ehkä löydät sellaisia somistusvinkkejä, joita sinulle ei tullut lainkaan mieleen?

Sinun kannattaa hyödyntää uudet ideat esimerkiksi Deco-kutsuilla tai ihan omaa kotia sisustaessa. Vieraita varten on myös kiva kattaa pöytä uuteen tyyliin!



Lataa sovellukseen myös omia valokuviasi ja jaa iloa ja ideoita muille. Voit merkitä tuotteen sävyn, hinnan ja tyylin, jotta muut käyttäjät voivat etsiä tuotteita näiden ominaisuuksien mukaan ja on helpompi nähdä mihin hintaan he voivat luoda samanlaisen kokonaisuuden.

Kerro ystävillesi ja asiakkaillesi Deco Platformista, jotta hekin löytävät upeat tuotteet, ideat ja kuvat! Kun jaat kuvia Deco Platformista sosiaaliseen mediaan, niin ystäväsi löytävät Deco Platformin helposti!

Anna siis luovuutesi kukkia! #PartyLiteYourWay

No comments:

Post a Comment