Wednesday, April 1, 2015

Deco Platform #PartyLiteYourWay

PartyLiten Deco Platform on hauska ja helppo sovellus, jossa voi käydä selailemassa kuvia PartyLite deco-somisteista. Sivusto on kaikille avoin, eli asiakkaat ja Konsultit ovat tervetulleita katselemaan kuvia, sekä lataamaan ottamiaan kuvia muiden iloksi!


 Deco Platformista voit myös kätevästi jakaa ihanimmat kuvat sosiaalisessa mediassa.

Kun luot oman käyttäjätilin, voit käydä tykkäämässä ja kommentoimassa muiden ottamia kuvia!

Kuvat antavat asiakkaille uudenlaisen näkökulman PartyLiten tuotteisiin. Eli asiakkaat näkevät ne muissakin tiloissa ja yhteyksissä kuin kuvaston kuvissa. Kuvissa näet somisteet erilaisina yhdistelminä ja asetelmina. Ehkä löydät sellaisia somistusvinkkejä, joita sinulle ei tullut lainkaan mieleen?

Sinun kannattaa hyödyntää uudet ideat esimerkiksi Deco-kutsuilla tai ihan omaa kotia sisustaessa. Vieraita varten on myös kiva kattaa pöytä uuteen tyyliin!Lataa sovellukseen myös omia valokuviasi ja jaa iloa ja ideoita muille. Voit merkitä tuotteen sävyn, hinnan ja tyylin, jotta muut käyttäjät voivat etsiä tuotteita näiden ominaisuuksien mukaan ja on helpompi nähdä mihin hintaan he voivat luoda samanlaisen kokonaisuuden.

Kerro ystävillesi ja asiakkaillesi Deco Platformista, jotta hekin löytävät upeat tuotteet, ideat ja kuvat! Kun jaat kuvia Deco Platformista sosiaaliseen mediaan, niin ystäväsi löytävät Deco Platformin helposti!

Anna siis luovuutesi kukkia! #PartyLiteYourWay

1 comment:

  1. It's just I think Cheap Archeage Gold I really know the position you're in because I have lived it at length. You cannot change her, you must change yourself so you can just deal with her. When you do that, you might find that's Archeage Gold she's not so bad and you can be friends. I'm like pollyanna though, I just think that people should find the good in Buy RS Gold others and shrug off the bad, if you love someone that Buy Archeage Gold is the greatest thing.

    ReplyDelete