Monday, January 19, 2015

Robertin kanssa kutsuilla

Ovikello soi ja oven avatessani sen takana seisoo aurinkoisen hurmaava Robert Jansson, kainalossaan kaksi PartyLite-tuotteita pullollaan olevaa kassia. Tällä kertaa tuotteita on mukana hieman vähemmän, sillä Robert tietää jo, mitkä tuotteet emännän kotoa löytyvät ja painolasti kevenee.

Vajaassa viidessätoista minuutissa hän on somistanut kutsupöydän valmiiksi ja luonut asuntoon uuden tunnelman. Vieraat saapuvat yksitellen ja vaihdamme kuulumisia ja kilistämme viinilaseja syntymäpäivän kunniaksi.
Koska nämä ovat vieraiden ihka ensimmäiset kutsut, Robert keskittyi etupäässä esittelemään ainutlaatuisten tuotteiden ominaisuuksia. Pöydällä on muun muassa LED-alustoja, LED -kynttilöitä, Votiiveja, Tuikkivia, GloLiteja, GloLite kynttiläpurkki tuoksulla, joka on kuun lopussa taas tarjouksessa. Myös erilaisia somisteita on mukana. Suuria, näyttäviä ja monikäyttöisiä.
-Tähän mahtuu vaikka 20 litraa boolia, eikä malja varmasti keikahda, Robert vitsailee pidellessään Majestettinen -hurricanea käsissään.Asiakkaan tutkiskellessa LED-pilarikynttilää, Robert sammuttaa sen vaivihkaa kaukosäätimellä ja keskustelu syttyy. Välillä hän kertoo matkastaan Cumbriaan, jossa sai nähdä muun muassa, kuinka kynttilöitä ja näytteitä pakattiin sekä koneellisesti, että käsin. Ja kuinka esimerkiksi kolmisydänkynttilöitä tehdessä kynttilä isketään kesken prosessin taltalla halki ja sen päälle valutetaan uutta massaa. - Aivan eri lailla kuin olin kuvitellut, että kynttilät tehdään, Robert toteaa.Robert kuvailee innoissaan myös spektaakkelimaista Konferenssia ja eri esiintyjiä vuosien varrelta, matkoja ja muita PartyLiten tarjoamia mahdollisuuksia. Ja kaikki tämä on tarjolla uusille Konsulteille, jollaiseksi voi ryhtyä vaikka nyt ensimmäisillä kutsuilla, hän kertoo vieraille. Hän myös vinkkaa, että Konsulttina työskentelyllä voi tienata mukavasti lisätuloja, joilla voi viedä vaikka perheensä ulkomaille pari kertaa vuodessa. Hänen seuraava oma haasteensa on matka Nizzaan.

Tänä vuonna Robertilla tulee 8 vuotta täyteen PartyLite Konsulttina ja hän kuvailee kuinka tuumi vielä muutamaa minuuttia ennen naapurissa asuneen ystävänsä järjestämien kutsujen alkua, jaksaisiko sitä lähteä vai ei. Hän kuitenkin päätti lähteä ja se muutti kaiken. Robert löysi vihdoin mieluisan tuotesarjan ja päätyi aloittamaan PartyLite Konsulttina.
Teemme tilauksia, asiakkaat tuoksutteleva innoissaan tuoksunäytteitä ja kyselevät tuotteista ja Robert vastailee ja kertoo muun muassa Tuikkivien ja Votiivien ominaisuuksista ja jakaa käytännön vinkkejä.

Moni kertoi aluksi, ettei pidä kovin voimakkaista tuoksuista ja haluaa mieluumin tuoksuttomia kynttilöitä, mutta kun Robert kysyy, miltä illan aikana poltettujen kynttilöiden tuoksut tuntuvat, vastaus on miellyttäviltä, tai pikemminkin herkullisilta. Ja lopulta kaikki päätyvät tilaamaan kynttilöitä tuoksujen kera!Välillä keskustelemme niitä näitä kesämökeistä, kissoista ja kunkin kuulumisista. Pohdimme myös kutsujen emännöintiä, mutta tällä kerralla kukaan ei vielä uskaltaudu varaamaan ensimmäisiä kutsujaan. Ehkä ensi kerralla rohkeutta löytyy enemmän, sillä emännöinti on erittäin helppoa. Kunhan vain kutsuu ystäviä kylään ja hankkii hieman tarjottavaa.Vieraat tiedustelevat mistä oikein löysin Konsulttini, jota en entuudestaan tuntenut? Konferenssissa työn touhussa mieleen painui ohi vilahtaneen Robertin huikea kukkakuvioinen puku ja ajattelin, että tuon täytyy olla huumorintajuinen ja hyvä tyyppi. Niinpä käännyin PartyLiten asiakaspalvelun puoleen, jotta saisin yhteyden Robertiin ja siitä alkoi yhteistyö. Kukapa olisi ajatellut, kuinka suuri merkitys pukeutumisella voikaan olla!

No comments:

Post a Comment