Friday, October 31, 2014

Kerro ideasi ja voita!

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa! Mistä sinä toivoisit, että kirjoittaisimme PartyLiten blogissa seuraavaksi? Haluatko tietää enemmän jostain tietystä aiheesta? Kiinnostaako sinua ennemmin se, mitä kulisseissa tapahtuu? Vai olisiko hauska oppia lisää tuotteistamme?Kerro meille toiveesi alla olevaan kommenttikenttään 9.11. mennessä! Valitsemme ja toteutamme parhaan toiveen ja palkitsemme voittajan upealla Syleily -kynttiläsomisteella!

15 comments:

 1. Minä toivoisin lisätietoja tuotteiden valmistamisesta ja ideoita monipuoliseen käyttöön. Faktat kiinnostavat aina asiakkaita, mutta tarinat myyvät.. :)

  ReplyDelete
 2. Maritan esittely oli kiinnostava. Myös muista henkilöitä (sekä paljon esillä olevista, mutta myös "taustavaikuttajista", jotka eivät ole esillä) olisi kiva tietää.

  ReplyDelete
 3. Minua kiinnostaa myös kynttilöiden valmistus, niihin käytettävät tuoksut sekä niiden määrät. Missä kynttilöissä on vain pintakäsittelyöljy ja missä tuoksua on kauttaaltaan. Mitkä ovat eniten allergiaystävällisiä ja mistä on odotettavissa voimakkaimmat tuoksut. Samoin muut tuoksutuotteet ja niiden voimakkuudet olisi hyvä kartoittaa. Lisäksi haluaisin tietää lisää sydänlangoista, niiden katkomisesta, taittamisesta sekä kynttiläsaksien käytöstä - mille kynttilälle suositeltiin mitäkin . Joissakin riitti että langat taitetaan sisälle eikä niitä saanut katkoa ja joissakin taas ehdottomasti typistäminen. Kyllä ne vielä joskus muistaa :)

  ReplyDelete
 4. Minusta olisi mukava seurata vaikka yksi päivä kerrallaan taustajoukoissa tekevien työtä, koska he tekevät arvokasta työtä, mutta aina ei sitä muisteta. Ja toki uusia esittelypöytä ja somisteiden/kynttilöiden uusia käyttömahdollisuuksista olisi varmasti iloa ja hyötyä. Ja sitten useasti moni asiakas on mm. kysynyt kynttilöiden valmistuksesta että missä maassa yms. siitä olisi ehken kiva saada oma ns. esite jota voisi jakaa halukkaille.

  ReplyDelete
 5. Minusta olisi kiinnostavaa kuulla suunnitelmista ja suunnittelijoista muidenkin sarjojen kuin Jonathan Adlerin tuotteiden takana. Mistä ideoita ja inspiraatioita syntyy, etenkin nämä tarinat kiinnostavat. Lisäksi kiinnostaisi tietää lisää kynttilöiden ja somisteiden valmistuksesta, yms.

  ReplyDelete
 6. GloLiteistä olisi todella mielenkiintoista kuulla lisää! Tietenkään ette voi kaikkia salaisuuksia paljastaa, mutta jotain, kuka GloLitet keksi, missä niitä valmistetaan...
  Myös "vieraskynä"-kirjoituksia olisi hauskaa lukea, esimerkiksi konsultti Australiasta, toimiston väki Amerikasta... millaisia on heidän päivänsä ja ajatuksensa PartyLiten parissa?

  ReplyDelete
 7. Olisi kiva saada haastatteluja ihmisiltä, jotka työskentelevät yhtiön takana, mutta myös päälliköiltä ja konsulteilta. Heidän kokemuksiaan, onnistumisia, mutta myös niitä huonoja hetkiä olisi hyvä kuulla ja se miten he ovat sieltä ponnistaneet ylöspäin! (jos siis on ollut hunoja aikoja..)
  Myös ideoita ja kuvia somistamisesta olisi kiva saada lisää! :)

  ReplyDelete
 8. Eniten kiinnostaa millaisia tuotteita muissa PartyLite maissa myydään ja millä perusteella pohjoismaihin tulevat tuotteet ja tuoksut valikoituvat. Myös kynttilöiden valmistus sekä taustatarinat kiinnostaa.

  ReplyDelete
 9. Webinaareista olisi kiva kuulla kokemuksia. Kun ovat tällä hetkellä in. Miten on ollut hyötyä omassa työssä jne. Ja olisiko mahdollista saada esim. Uuden konsultin peruskoulutus webinaarilla.

  ReplyDelete
 10. Minuakin kiinnostaisi tietää enemmän kynttilöiden ja tuotteiden valmistuksesta sekä eettisyydestä.
  niina.kerola@hotmail.fi

  ReplyDelete
 11. Kuvat ovat aina kivoja katsella! Olisi kivaa nähdä inspiroivia kuvia ja ideoita esillepanosta, miten voi mixailla tuotteita ja ideoita kuinka tehdä esim. somisteesta jouluisen :)

  tanjalindkvist@hotmail.com

  ReplyDelete
 12. "Päivä Markon mukana tunti tunnilta"

  ReplyDelete
 13. Haluaisin tietää somisteiden valmistuksesta ja suunnittelusta sekä missä ja miten somisteet tehdään. Olisi myös mahtavaa saada virtuaalinen, opastettu kierros PartyLiten kynttilätehtaalle. Saisi asiakkaille kertoa ja vaikka näyttääkin missä ja miten kynttilät heille tehdään.

  ReplyDelete
 14. Olisipa minustakin mukava päästä virtuaalimatkalle kynttilätehtaaseen ja katsomaan myös miten somisteet syntyvät!

  ReplyDelete
 15. Kiitos kaikille osallistujille mahtavista kommenteista, ideoista ja ehdotuksista! Voittajaksi valikoitui tällä kertaa "Anonymous", kommentillaan "Minuakin kiinnostaisi tietää enemmän kynttilöiden ja tuotteiden valmistuksesta sekä eettisyydestä". ONNEA!!!

  Teemme tulevaisuudessa jutun aiheesta ja toimitamme myös palkinnon voittajalle tuota pikaa!

  ReplyDelete