Friday, August 29, 2014

Uusi PartyLite kuvasto on täällä!

Uusi, odotettu PartyLite -kuvasto on vihdoin julkaistu! Kuvastossa on ennätysmäärä tuoksuja, joiden joukossa on 10 aivan uutta tuoksua. Yhtenä esimerkkinä Just Desserts -kokoelman vaaleanvihreä, herkullinen Sitruunalime macaron, joka lumoaa sekä trendikkäällä värillään, että vastustamattomalla tuoksullaan.


Herkullisen Just Desserts -kokoelman plussana on tietenkin 0 kaloria!


Syksyn mielenkiintoinen uutuustuote, jolle on povattu suurta suosiota, on GloLite kynttilöille tarkoitettu LED kynttiläalusta, joka vaihtaa väriä neljässä eri sävyssä, jo ennen kuin sytytät kynttilän. Värisävyt hohtavat kynttilämassan läpi tuoden kynttilälle upean vaihtuvan värin.

 Alustan avulla luot somisteille ja lyhdyille uutta ilmettä! 

Syksyn suurimmat trendit, kuten pöllöt ja muut eläimet, sekä kulta näkyvät vahvasti kuvastossa. Ihana valkoinen pöllöäiti ja -vauva setti, uusin lumiperheen jäsen, sekä samppanjan sävyset porot ovat kaikki varmoja syksyn hittejä. Kultaa löytyy kuvastosta monessa eri muodossa. Esimerkiksi kuuluisan suunnittelijan Jonathan Adlerin luoma tyylikkäs Santorini -kokoelma tuo New Yorkin ilmettä kotiisi. Kulta on vahvasti esillä myös Wien ja Syleily -kokoelmissa.
Metsäneläimet ihastuttavat syksyllä

Uuden kuvaston myötä myös Kutsut järjestäneiden Emäntien ja Isäntien varauslahjat vaihtuvat. Kaksi varausta saaneet PartyLite Emännät ja Isännät voivat valita Suurenmoinen-hurricanen, joka kuuluu samaan sarjaan Majestettinen valo-hurricanen kanssa. Vaihtoehtona on myös kaksi klassista Enkelisydän-somistetta. Kolme varausta saaneet voivat valita kullanhohtoisen ja todella näyttävän Syleily-hurricanen votiiville tai Talvi/Kevät kuvastosta jatkavan Luovuus ylevä-kynttiläsomisteen.


Kulta hehkuu syksyn kuvastossa

Kuvastosta löydät nyt entistä helpommin lahjaideoita, sillä lahjaksi soveltuvat tuotteet on merkitty erikseen pienellä lahjapaketin kuvalla. Valikoiduille tuotteille on suunniteltu kaunis pakkaus, eli niitä ei välttämättä tarvitse lainkaan paketoida ja säästyt paketoimisen vaivalta! Esimerkiksi Just Desserts-tuoksut on pakattu ihanaan vaaleanpunaiseen laatikkoon ja Forbidden Fruits -tuotteet toimitetaan kauniissa mustissa rasioissa.

Säästä aikaa ja valitse valmis ja näyttävä lahjapakkaus

Kuvastossa on myös merkitty erikseen ne tuotteet, joista löydät lisätietoa tuotevideoiden muodossa. Videoita voit katsella PartyLiten nettisivuilla syyskuusta alkaen. Tutustu myös pieniin Facebook-ikoneihin kuvaston sivuilla, ne antavat sinulle vinkkejä sosiaalisen median hyödyntämiseen!

Miltä uusi kuvasto mielestäsi näyttää? Mitkä ovat omat lempituotteesi ja –tuoksusi? Entä mistä veikkaisit syksyn ja talven myyntihittejä?

No comments:

Post a Comment