Wednesday, October 15, 2014

PartyLite 15 vuotta - tulevaisuus edessä

Tänään Marko juhlii syntymäpäiviään ja PartyLite Suomikin täytti juuri 15 vuotta! Sen kunniaksi blogissamme vierailee tällä viikolla PartyLite Nordicin toimitusjohtaja, Marko Saarenkanta, jolle esitimme neljä kysymystä.

Miten PartyLite on muuttunut ajan saatossa?
Marko: Minulla on ollut mahdollisuus seurata PartyLite Nordic kehitystä lähes 10 vuoden ajan ja pienestä Pohjoismaisesta yrityksestä on kehittynyt koko Euroopan kolmanneksi suurin markkina.

Kehitys on ollut huikeaa ja olen ylpeä saavutuksistamme, sekä Päälliköiden, Linjajohtajien ja henkilökuntamme panoksesta. Jokainen asiakas, Emäntä/Isännästä ja Konsultti on yhtä tärkeä.

(Kuva: Jesse Terho)

Mitkä koet tärkeimmiksi saavutuksiksesi PartyLite urasi aikana?
Marko: Iloitsen ympärilläni olevien ihmisten menestyksestä ja on vaikea valita jokin yksittäinen saavutus.  On hienoa nähdä kuinka ihmiset kehittyvät omassa työssään esimerkiksi kun uudesta PartyLite Konsultista kehittyy tulevaisuuden helmi. On myös hauska nähdä kun henkilökunta kehittyy omassa työssään ja etenee urallaan.


Miltä tulevaisuus näyttää ja mitä uutta on tulossa?
Marko: PartyLiten tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta. Maailma muuttuu ja meidän täytyy muuttua sen mukana. PartyLitella on jatkuvasti paljon uutta tarjottavaa - uusia tuotteita, uusia kampanjoita, uusia koulutuksia ja uusia tapahtumia.

Uudet asiat kiinnostavat ja nykypäivän Ihmiset haluavat olla itse aktiivisesti mukana. Siksi olemme tuoneet perinteisten PartyLite kutsujen rinnalle uusia mielenkiintoisia kutsukonsepteja, kuten Deco-ja tuoksukutsut, unohtamatta mielenkiintoisia kuukauden teemoja. Olen niin ylpeä yrityksestämme, joka on tuonut rohkeasti uusia työvälineitä muuttuvaan maailmaan. Siten voimme seurata aikaamme ja samalla valmistautua valoisaan tulevaisuuteen.

Mihin kannattaisi satsata juuri nyt?

Marko: PartyLite on loistava mahdollisuus, jossa sinä päätät työstäsi! Parasta on se, että kaikki lähtee omasta innostuksestasi ja ihan jokaisella on mahdollisuudet omissa käsissään.

"Kaikki lähtee omasta innostuksestasi!" (Kuva: Jesse Terho)

Kun olet innostunut omasta työstäsi, haluan rohkaista sinuakin ottamaan askeleen eteenpäin omalla urallasi. Mitä enemmän teet, sitä enemmän saat ja kun teet paljon, niin myös saat tästä työstä paljon. Tällä en tarkoita ainoastaan rahaa ja tuotteita vaan huomiointia ja arvostusta! Muista, että sinä pystyt siihen!

Herkuttelimme syntymäpäivän kunniaksi Just Dessertsin hengessä!

No comments:

Post a Comment