Wednesday, January 28, 2015

Kutsuja joka makuun

PartyLite -kutsut ovat meille kaikille tuttu juttu, mutta joskus sitä kaipaa uusia ideoita piristämään omaa työtään. Kokosimme muutaman vinkin erilaisista tavoista järjestää kutsut. Kokeile eri konsepteja ja saat vaihtelua työhösi.

1. Tuotteet voi asetella vaihtelun vuoksi ruokapöytään, jonka ääressä aluksi nautitaan hieman syötävää ja juotavaa Konsultin kanssa ja tutustutaan muihin vieraisiin ja vaihdellaan kuulumisia. Samalla voi ihastella pöytään aseteltuja tuotteita, niillä paikoilla missä ne kattauksessa normaalisti tulisivat olemaan.

Sen jälkeen voidaan asettautua mukavammin vaikka olohuoneen puolelle ja keskittyä Konsultin esittelyyn tai jatkaa esittelyä ruokapöydän ääressä.

2. Perinteisillä kutsuilla tuotteita voi esitellä esimerkiksi siten, että kokoaa kutsupöytään yksittäisiä kynttilöitä ja somisteita jokaisesta tuotekategoriasta. Näin asiakkaille voi esitellä jokaisen tuoteryhmän tuotteiden eri ominaisuuksia.
3. Teemakutsut. Kutuspöydän voi somistaa vuodenajan tai jonkin ajankohtaisen teeman mukaan. Onko joku ystäväpiiristä menossa naimisiin vai lähestyykö ystävänpäivä tai pääsiäinen? Teemaksi voi valita myös tietyn värin tai kaikki värit, jolloin voi myös tutustua siihen, mitä mikäkin väri symboloi. Tee yhteistyötä emännän kanssa ja sovi etukäteen sopiva teema hänen kanssaan.
4. Deco-kutsut ovat aktiivinen tapahtuma, jossa vieraat ja emäntä saavat osallistua tuotteiden somistukseen. Kukin voi tuoda mukanaan haluamaansa rekvisiittaa. Teemaksi voi sopia vaikka ystävänpäivän, kevään, unelman tai syntymän. On hauska nähdä kuinka kukin osallistuja itse mieltää annetun teeman ja toteuttaa sen. Älä unohda tiimityöskentelyä, sillä jos asiakkaita on paljon ja mukaan ei mahdu riittävästi somisteita, voi yhtä, hieman suurempaa somistetta decoilla myös useampi henkilö.

Muistathan, että uudessa kuvastossa on myös uusi ja hauska Luovuus-votiivikoristelusetti, josta löytyy votiivisomisteita ja koristelutarvikkeita.


5. Tuoksubaarikutsuilla keskitytään tuoksuihin. Kutsuilla arvaillaan mikä mikäkin tuoksu mahtaa olla, pohditaan omia suosikkeja ja leikkimielisiä pelejä voi myös hyödyntää. Tuoksuja voi itse sekoitella ja kokeilla minkälainen lopputulos niistä tulee. Hyödynnä myös Luo oma tuoksusi -oppaamme. Lisää vinkkejä saat myös videoltamme.

6. Pikakutsut. Kiireisille vieraille voi järjestää vaikka maksimissaan tunnin mittaiset PartyLite -pikakutsut, joihin poimit esimerkiksi muutaman uutuuden tai ajankohtaiset tarjoukset. Kutsut voivat olla hyvinkin lyhyet ja ne voi järjestää esimerkiksi töissä, kahvi- tai lounastauolla tai vaikka perhekahvilassa. Pikakutsut sopivat erityisesti heille, joille PartyLite -tuotteet ovat tuttuja. Pikakutsujen etuna on myös se, että niille voi osallistua suuri määrä vieraita ja tapaat uusia potentiaalisia Emäntiä/Isäntiä ja Konsultteja.

Seuraa myös Candle Connection -uutiskirjeiden raportteja ja ole yhteydessä asiakkaisiisi ja hyödynnä kaikki mahdollisuutesi!

7. Verkkokauppakutsut ja tilausten keräys. Jos et aina ennätä järjestämään kutsuja, voit myös pelkästään kerätä tilauksia ystäviltäsi tai pitää itse emännönimäsi kutsut verkkokaupassa avoinna. Muista hyödyntää Candle Connection -uutiskirjeraportit ja ota yhteyttä esimerkiksi niihin asiakkaisiin, jotka ovat aktiivisesti lukeneet uutiskirjettä. Tilausten keräys sopii erityisesti sellaisille PartyLite -faneille, jotka ovat kiireisiä, eivätkä ehdi kutsuille ja joille PartyLite -kutsut ovat jo entuudestaan tutut.


Muita vinkkejä:
  • Kutsuille voi valita teemaksi emännän lempituoksun
  • Järjestä pieni arvonta vieraiden kesken. Palkintona voi olla vaikka muutama Tuikkiva.
  • Muista tarkistaa viime hetken loppuunmyydyt tuotteet ja tarjoukset, että olet ajan tasalla kutsuille mennessä.
  • Ole oma itsesi, mutta mieti minkälaisen imagon haluat antaa asiakkaillesi
  • Ole oma emäntäsi - hyödy tuplasti!

No comments:

Post a Comment