Monday, March 9, 2015

Earth Hour lähestyy!


Earth Hour on liike, jonka tarkoituksena on kasvattaa tietoisuutta ilmastonmuutoksesta. Earth Hour on enemmän kuin tapahtuma, joka on toteutettu vuosittain vuodesta 2007 lähtien. Se on liike maapallomme suojelemiseksi. Earth Hour on kasvanut symbolisesta sammutetaan valot -tapahtumasta vuosittaiseksi ilmiöksi, joka ulottuu yli 7 000 kaupunkiin 163 maassa!

Vuonna 2014 PartyLite saavutti yli 5 miljoonaa ja sai mukaan 208 000 ihmistä Earth Hour -viestillä.Suloiset Pandat
Tänä vuonna PartyLite on valmistanut kampanjaa varten suloiset Panda-somisteet, jotka ovat saatavilla vain maaliskuussa.

Koska PartyLite haluaa tehdä hyvää, lahjoitamme 1 euron jokaisesta myydystä Brighter World -kynttiläpurkista sekä triosta Earth Hourille!

(Kuva: Ritva Sillanmäki)

Varaa kutsut
Lauantaina 28. maaliskuuta 2015, miljoonat ihmiset ympäri maailmaa sammuttavat valot tunniksi kasvattaakseen tietoisuutta ilmaston ja maapallomme suojelemisesta. PartyLite rohkaisee kaikkia juhlimaan Earth Hour -tapahtumaan klo 20.30-21.30 paikallista aikaa, sammuttamalla valot ja sytyttämällä kynttilän. Sammuta siis valot tunniksi ja ole osa  #EarthHour2015 tapahtumaa.

Kutsut kannattaa varat myös siksi, että meillä on luvassa erityinen yllätys juuri sinulle, 28.-31. maaliskuuta 2015, Earth Hour -viikonloppuna!

Siinä siis liuta hyviä syitä juhlia Earth Houria maaliskuussa! Muista seurata meitä myös Facebookissa, sekä kutsua ystäväsi myös mukaan seuraajiksi, sillä siellä on myös tiedossa pieniä yllätyksiä maaliskuun ajan!

PartyLiten tuotteet voit bongata myös WWF:n Earth Hour -kampanjavideolta!
No comments:

Post a Comment