Friday, September 12, 2014

Helppoa ja hauskaa!


Tällä viikolla PartyLiten toimiston työntekijöiden ohjelmassa oli strategiakokous, jossa kokosimme ideoita johdon avuksi, ensi vuotta varten. Kävimme yhdessä markkinointitiimin kanssa läpi onnistumisia ja epäonnistumisia, parannusehdotuksia sekä uusia ideoita.

Keskustelimme muun muassa social shoppingista, jonka yhtenä ajatuksena on aktivoida vieraat osallistumaan sen sijaan, että he olisivat pelkkiä kuunteluoppilaita. Deko-kutsut ovatkin oiva keino saada tiimityö vauhtiin ja pylly ylös penkistä!

SWOT-analyysin tekoa

Deko-, tuoksubaari- sekä perinteisiä kutsuja voi järjestää eri teemojen ympärille, kuten esimerkiksi: häät, halloween, kulta, joulu, kukat, tietyt värit, syksy, eläimet, Marokko tai vaikka baby shower. Mahdollisuuksia on rajattomasti! Emännältä kannatta kysellä etukäteen, mikä vieraiden elämässä on juuri nyt ajankohtaista ja dekoilla, eli somistaa tuotteita aiheeseen liittyen.

Social shoppingilla tarkoitetaan myös sosiaalisen median, sekä kaikkien muidenkin viestintäkanavien hyödyntämistä. Konsultti ja Emäntä voivat jakaa sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa, Pinterestissä, Instagramissa ja Twitterissä tietoa ja kuvia tulevilta ja menneiltä kutsuilta ja sitä kautta luoda kiinnostusta uusien potentiaalisten asiakkaiden joukossa. Ethän unohda omia kotisivujasi, sekä Candle Connection -uutiskirjettä sekä raportteja.

Ideariihessä tulevaisuutta pohtimassa

Ideoimme myös, että esittelypöydän tuotteet voi sijoittaa Emännän kotiin niille paikoille, joissa ne tulevat käytössäkin olemaan. Vieraat voivat kierrellä eri huoneissa rauhassa rupatellen ja tutustua tuotteisiin eri tiloissa; keittiössä, olohuoneessa, makuuhuoneessa, kylpyhuoneessa, puutarhassa tai parvekkeella. Konsultti voi kiertää asunnossa ja kertoa asiatuntijana tarkempia tietoja tuotteista.

Keskusteluissa nousi esiin myös se tosiasia, että yksinkertaistettavaakin löytyy. Easy and fun, eli helppoa ja hauskaa, sitä haluamme, että PartyLitella työskentely jatkossakin tulee olemaan!

  • Kerro meille vinkkisi miten voimme tehdä Konsulttina työskentelystä vieläkin hauskempaa ja helpompaa!
  • Entä mikä on mielestäsi paras tapa jakaa ideoita Kutsuihin liittyen?
(Muutimme asetuksia ja sinun ei enää tarvitse olla rekisteröitynyt käyttäjä, voidaksesi kommentoida blogijulkaisuja!)

No comments:

Post a Comment